نحوه درست کردن پیراشکی شویدی
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولدها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پیراشکی شویدی :
آرد الک شده | ۴٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
پودر خمیر ترش | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع | یک دوم پیمانه + به میزان لازم |
شوید خشک شده | ۳ قاشق سوپخوری |
کنجد | به میزان لازم |
پیاز نگینی خردشده | ۱ عدد |
فیله مرغ خردشده | ۵ عدد |
پنیر موتزارلا ورقه ای | ۱۰۰ گرم |
قارچ خردشده | ۲۵۰ گرم |
سس قرمز | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل دلمه ای قرمز خلالی خردشده | یک دوم عدد |
فلفل | ۱قاشق چایخوری |
زردچوبه | یک دوم قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چایخوری |
روش پخت پیراشکی شویدی :
۱ عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود. بعد شیر ولرم را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط کنید.
پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و ۱ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.
طرز تهیه ماست قالبی
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :
مواد لازم برای تهیه ماست قالبی :
ماست | یک لیوان و نیم |
خامه صبحانه | دو قاشق |
پودر نعنا خشک | مقداری |
پودر گل محمدی | مقداری |
پودر شوید خشک | مقداری |
نمک | به میزان لازم |
پودر ژلاتین | یک قاشق غذاخوری |
آب برای حل کردن ژلاتین | یک سوم لیوان |
آب لبو | چند قطره به دلخواه |
طرز تهیه ماست قالبی :
پخت خورش گردن گوسفند با آلو
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : خورش گردن گوسفند، غذایی بسیار لذیذ است و وجود آلو در این خورش خوشمزگی آن را دو چندان می کند. با گوشت گردن، غذاهای خوشمزه زیادی می توان تهیه کرد و شما در این مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.
به جرأت می توان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن می توان خوشمزه ترین غذاها مانند خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که حاوی مقادیر زیادی امگا ۳ و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و طعم عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که به عنوان نهار یا شام و در میهمانی ها سرو می شود. در این مقاله شما را با طرز تهیه این خورش و خواص بی نظیر آن آشنا می کنیم.
این غذا برای ۳ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود ۲ ساعت است.
مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :
طرز تهیه دلمه هویج، گاهی کمی تنوع لازم است
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لذت ببرید.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم برای دلمه هویج :
روش های پخت کباب ترکی با مرغ
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست داخل کشور خودمان هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده است، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه می شود به این صورت است که فیله های گوشت را به سیخ بلند و به صورت فشرده به سیخ می کشند و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب می کنند.
دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان هست. لایه های رویی که سرخ می شوند را با کمک یک کاتر یا چاقوی تیز برش می زنند و بعد تکه های گوشت را با سسی که مخلوطی از سبزیجات هست مخلوط کرده و در نان های مدیترانه یا نان مخصوص دونر قرار می دهند. با همه این تفاسیر این غذا را می توانیم داخل خانه هم درست کنیم و از تهیه اش هم لذت ببریم. اگر علاقه مند هستید تا با تهیه این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید در ادامه همراه ما باشید.