بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو

بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو

بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو

بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو

درست کردن انواع پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی شویدی + مواد لازم


نحوه درست کردن پیراشکی شویدی

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولدها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پیراشکی شویدی :

 آرد الک شده۴٫۵ پیمانه
 تخم مرغ۲ عدد
 شیر ولرم۱ پیمانه
پودر خمیر ترش۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن مایعیک دوم پیمانه + به میزان لازم
شوید خشک شده۳ قاشق سوپخوری
کنجدبه میزان لازم
پیاز نگینی خردشده۱ عدد
فیله مرغ خردشده۵ عدد
پنیر موتزارلا ورقه ای۱۰۰ گرم
قارچ خردشده۲۵۰ گرم
سس قرمز۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز خلالی خردشدهیک دوم عدد
فلفل۱قاشق چایخوری
زردچوبهیک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پودر کاری۱ قاشق چایخوری

روش پخت پیراشکی شویدی :

۱ عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود. بعد شیر ولرم را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط کنید.

پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و ۱ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.

ماست قالبی

آموزش طرز تهیه ماست قالبی + مواد لازم

طرز تهیه ماست قالبی

درست کردن ماست قالبی,مواد لازم برای تهیه ماست قالبی

طرز تهیه ماست قالبی

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :

مواد لازم برای تهیه ماست قالبی :

 ماستیک لیوان و نیم
خامه صبحانهدو قاشق
پودر نعنا خشکمقداری
 پودر گل محمدی مقداری
پودر شوید خشکمقداری
نمکبه میزان لازم
پودر ژلاتینیک قاشق غذاخوری
آب برای حل کردن ژلاتینیک سوم لیوان
آب لبوچند قطره به دلخواه

طرز تهیه ماست قالبی :

خورشت گردن گوسفند با آلو

طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو + مواد لازم


طرز پخت خورش گردن گوسفند با آلو,نحوه پخت خورش گردن گوسفند با آلو

پخت خورش گردن گوسفند با آلو

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : خورش گردن گوسفند، غذایی بسیار لذیذ است و وجود آلو در این خورش خوشمزگی آن را دو چندان می کند. با گوشت گردن، غذاهای خوشمزه زیادی می توان تهیه کرد و شما در این مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.

به جرأت می توان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن می توان خوشمزه ترین غذاها مانند خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که حاوی مقادیر زیادی امگا ۳ و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و طعم عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که به عنوان نهار یا شام و در میهمانی ها سرو می شود. در این مقاله شما را با طرز تهیه این خورش و خواص بی نظیر آن آشنا می کنیم.

این غذا برای ۳ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود ۲ ساعت است.

مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :

انواع دلمه هویج

آموزش طرز درست کردن دلمه هویج + مواد لازم


طرز تهیه دلمه هویج

درست کردن دلمه هویج,نحوه درست کردن دلمه هویج

طرز تهیه دلمه هویج، گاهی کمی تنوع لازم است

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم برای دلمه هویج :

انواع کباب ترکی

روش درست کردن کباب ترکی با مرغ + مواد لازم

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ,طرز تهیه دونر کباب

روش های پخت کباب ترکی با مرغ

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست داخل کشور خودمان هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده است، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه می شود به این صورت است که فیله های گوشت را به سیخ بلند و به صورت فشرده به سیخ می کشند و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب می کنند.

دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان هست. لایه های رویی که سرخ می شوند را با کمک یک کاتر یا چاقوی تیز برش می زنند و بعد تکه های گوشت را با سسی که مخلوطی از سبزیجات هست مخلوط کرده و در نان های مدیترانه یا نان مخصوص دونر قرار می دهند. با همه این تفاسیر این غذا را می توانیم داخل خانه هم درست کنیم و از تهیه اش هم لذت ببریم. اگر علاقه مند هستید تا با تهیه این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید در ادامه همراه ما باشید.